Billigaste datorer

På den här sidan så hjälper vi dig att hitta den bästa och billigaste datorn just för dig! Vi har utsett speldatorerna utifrån får köpguide och därefter sorterat de efter billigaste först.

Tänk på att listan inte är komplett och att vi medvetet valt bort datorer som t.ex. är för dyra eller inte uppfyller lägstakrav som vi anser är viktiga.

Dessa datorer är till för dig som surfa, se på film, sköta bankärenden och göra enklare arbeten som ordbehandling. De är inte avsedda att spela på även om enklare spel kan fungera, vill du spela så se vår sida med billiga speldatorer.

För att göra det enklare så har vi delat in de datorerna i fyra grupper. Inga datorer här nedan är dåliga, men vår rekommendation är ändå att välja en medelkraftfull om du vill att den skall hålla i ett par år.

Värt att notera är även att första gruppen av datorer nedan är Chromebooks. Dessa kör inte Windows vilket gör att vanliga program inte fungerar. Men för dig som vill ha datorn för surf, bankärenden och för att se på film så är de riktigt bra och billiga val.

Chromebooks för surf och streaming

Enklare men ändå snabba datorer

Medelkraftfulla datorer

Riktigt kraftfulla datorer för dig som ska köpa dator